Admin

Ahoj Všichni,

Snídaně se Ženou aneb jak to vše začalo...

Otázka: máte své vzory? Inspirace? Příklady? Já ano. A vážím si jich. Protože většinou lidé, co něco dokázali a dokazují, jsou naprosto obyčejní lidé, kteří jsou nesmírně skromní. Tedy ne tak, že stojí někde v koutku a čekají, až si jich někdo všimne, ale jsou skromní v tom, že se svůj úspěch snaží rozdělit mezi ostatní a podporovat ty, co jdou sice v jejich stopách, ale ve vlastních botách (někdy dokonce jen "v ponožkách" a občas i naboso).

Za Snídani vděčím paní Anně Šperlové a její Excellentní Ženě. A protože jsem Němcová, než jsem cokoliv začala připravovat, poprosila jsem ji o požehnání. O souhlas, že něco jako Snídaně se Ženou můžu v těch lesích zkusit. Byl to Silvestr 2019 dopoledne. A paní Šperlová, kromě jejího okamžitého schválení, mě ještě zasypala mnoha cennými radami. A také tím, že normálně se lidé na schválení neptají a prostě to "zkopírují".

První termín byl březen 2020. Bohužel vir, o kterém se nemluví, byl rychlejší a akce se odložila. Po třetím odloženém termínu už jsem se ale jako Němcová vážně naštvala a dala si za cíl, že Žena bude, až vir nebude. Dočkala jsem se 28. května 2022. S představou, jak bych chtěla, aby to probíhalo a s přáním, aby to bylo někde, kde je mi dobře. Kde je příjemná obsluha, vynikající Kaffee a ještě lepší Kuchen. A taky božská Snídaně "míchaná vajíčka". Protože dobrá energie je nakažlivá. Jen se občas schovává.

Aneb Kavárna Svatá Barbora v Domažlicích. Zásobárna optimizmu i při úplně blbé náladě.

Verča - Vroni

PS: U Barbory to mají jako Já: vše je možné a vše jde, když se chce.

A jen mezi námi: jako překvapení věnovala Barbora každé Snídaňové Dámě skleničku Prosecca nebo (pro řidičky) džus. Prostě jen tak.

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?